Skal du på DigiDagi 2017?

MESSE-C torsdag den 5. oktober 2017

Børnetube og Kit Nørgaard inviterer til konferencedagen DigiDagi.
En inspirationsdag hvor De pædagogiske læreplaner og Børnetube er omdrejningspunkterne. Hop ombord i praktiske og teoretiske perspektiver på det digitale pædagogfaglige landskab.

Det er en forrygende dag med masser af praksisnær inspiration, nye kreative ideer og summende begejstring, som du kan tage med hjem og bruge direkte i dit børnehus.

Hvad finder du på DigiDagi konferencen?

%

Kompetente oplæg

På DigiDagi finder du oplæg, med høj faglig substans og indlevende praksiseksempler. På de forskellige workshops kan du arbejde med det digitale i relation til de 6 læreplanstemaer.

%

Pædagogfaglige ninjatricks

Du går altid fra DigiDagi med nye praktiske og pædagogfaglige ninja-tricks i ærmet. Vi gør en dyd ud af at bruge værktøjer og platforme kreativt med henblik på understøttelse af arbejdet med læringsmiljøer.

%

Episk engagement og fagligt netværk

Vi elsker faglighed, digitale værktøjer og netbaserede platforme, og vi tror på, at vores begejstring har en afsmittende effekt på deltagerne – psst… vi kan faktisk høre det, når der netværkes over lækker mad og kaffe i pauserne.

Keynotes og Workshops

Den reviderede læreplaner - et indblik

Andreas Rasch-Christensen, Ph.d forsknings- og udviklingschef hos VIA, er den faglige formand bag den reviderede læreplan. Andreas vil give et indblik i styregruppens intentioner, og nærme sig et overblik over de ændringer, som revisionerne bringer med sig. I den forbindelse vil der være særligt fokus på, hvor det digitale kan komme til at spille en rolle.

Et læringsmiljø er også digitalt

Børnetube er daginstitutionernes mediesuite og er en unik digital medspiller, som kan skabe merværdi i det faglige pædagogiske arbejde med læreplaner, børnenes produktioner og pædagogernes dokumentation. Mette tager dig på en rejse med ud i Børnetubes potentialer, hvor nye værktøjer, nye delingsmuligheder og former for samarbejde belyses i en faglig pædagogisk kontekst.

Sammen om digital dannelse

Hvilke pædagogiske og ledelsesmæssige overvejelser gør man sig som daginstitution inden, man sætter arbejdet med digitale værktøjer i gang?

Daginstitutionen Nyrup, som har mange års erfaring i netop dette, deler ud af praksisnærer erfaringer og løsning, der i høj grad vil inspirerer og give lyst til selv at gå i gang.

Tilmeld dig her

PRAKTISK INFO

Pris:
995,- pr. deltager

Tid:
Torsdag d. 5/10-2017 kl. 9:00 – 16:00

Sted:
MESSE C – Vestre Ringvej 101 – 7000 Fredericia

Forplejning:
Inkl. i pris er Morgenmad, Lun Frokostbuffet, Eftermiddagskage + kaffe, te og vand gennem hele dagen.

Dit navn (påkrævet)

Din Email (påkrævet)

inst. navn

Adresse

By

Postnummer

EAN (Hvis haves)

Funktionsbetegnelse (Leder, Pædagog, konsulent etc.)

UNI-login brugernavn (Hvis du ikke har et uni-login, skal du lade feltet være blankt.)

Vælg Workshop 1

Vælg Workshop 2

Bemærkninger